web analytics
Gå till innehåll

Allt för barnet mellan 0-8 år

Lill-prinsessan har kommit hem. Hon är bara så go. Robin och Tove har verkligen gjort ett bedårande barn. Jag har hållit henne en stund och man har ju svårt för att släppa blicken ifrån henne. Som farmor så har jag ju förmånen att skämma bort henne 🙂

Jag köpte kläder till henne idag och en liten kudde blev det med. Nu ska jag börja titta på doppresenter för fast hon bara är 3 dagar gammal så är det lika bra att börja för helt plötsligt s är hon tre månader i stället.

Barnbparadiset.se har ju så fina produkter till barn. Inte bara för dop utan inredning för barnrummet med. Där inne så fastnar man. De har så fina saker. Framför allt så är priserna bra.

Jag vill ha en dopgåva som Nellie kan ha sm minne. Något som hon kan ha nytta av samt kunna spara. Det finns mängder med saker men jag vill ha något som är personligt med. Jag fastnade för en underbar filt med tillhörande nalle och fotoramarna som de har. Man kan ju köpa både ock i och för sig. De hade en sängmobil som jag blev så förtjust i. Den är av ekologiskt bomull. När ni ser bilderna på dessa produkter så förstår ni varför jag blev förtjust i dom 🙂

Vad tycker ni? Kan man köpa dessa två produkter och ge bort i dopgåva?

Snuttefilt Sängmobil

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: