web analytics
Gå till innehåll

Annorlunda mot förr

Två månader till årets bästa, mysigaste, härligaste och roligaste högtid. Nämligen julafton!

Jag älskar julen. Den innehåller bland annat kvalitetstid, kärlek och vänskap. Vi brukar vara många som samlas men i år blir det annorlunda. Min son och hans familj ska fira på annat håll detta året. Det innebär att jag tidigast kan fira med mina barnbarn om två år. Men!!! Det är bara om det sker på själva julafton. I år kan jag fira med dom en annan dag i december. Det ska bli roligt!

Så var det ofta när pappa och min svärmor levde. Vi firade julafton många gånger. När pappa bodde här i Borgholm så firade vi tillsammans. Därefter med min svärmor och sedan en tur i Skåne. Vi delade ut julklappar, drack kaffe och njöt av stunden.

I år blir det jag, Fredrik, Hampus och Pontus. Benjamin har nog Liam i år då hans mamma hade han förra året. Jag tror dom kommer hem. Kanske Stéphanie med om hon inte jobbar. Det blir lagom. Inte vad jag är van vid men jag försöker se allt positivt. Nu har vi möjlighet att spendera mer tid med dom som kommer.

Jag ska börja skriva min inköpslista. Annars blir det lätt att glömma något. Barnen kommer väl snart med sina önskningar med.

Jag hoppas ni har haft en fin dag. Önskar er en fin kväll ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: