web analytics
Gå till innehåll

Trevlig sammankomst

I helgen var vi nere i Skåne. Min lillebror som blev 40 år i somras hade sin fest tillsammans med sin sambo som snart blir 35 år. Tänk att min "lille påg" har blivit 40 år! Vart har dessa åren tagit vägen? Det var inte så längesedan som han var liten och sprang runt mina ben. Det var "Effet" för hela slanten. Han och vår lillasyster kunde inte säga Elisabeth så det blev Effet.

Att åren har gått märkte jag även på resten av gänget som var med. Vissa av dom har jag inte sett på 18 år. 18 år?! Jag förstår inte att tiden har gått så fort iväg. Känns som om det vore i går. Nu har man inte bara egna barn utan även flera barnbarn.

Det var roligt att träffa dom alla. Jag dansade med min lillebror och kände en stor saknad efter min pappa. Men det är så livet är.

Idag har jag varit på terapin. Det känns. Jag är så trött. Har samtidigt ont i mina leder i händer och armar. Men jag gör mitt bästa för att klara av det jag måste klara av. Ska snart hem och ta hand om mina hundar. Sedan blir det kväll för mig. Efter en terapisession så kommer det alltid en massa tankar. Ska reflektera över dom och försöka få in I huvudet om det vi pratade om idag.

Jag hoppas att ni alla har haft en fin helg. Önskar er alla en fin vecka. Kram kram.

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.