web analytics
Gå till innehåll

Om du lämnade mig nu

Vilken dag det har varit. Stéphanie kom hem från Thailand igår och åkte med Fredrik hem efter han slutat sitt arbete. Hon sov över till idag. Jättemysigt! I morse åkte vi med Fredrik in till Kalmar. Vi vilade en stund först då vi hade varit vakna från 04 ca. Sedan tog vi en shoppingtur i Kalmar. Det blev nytta med nöje. Mat inhandlades. Några varma fleecekläder till mig. Vi åt lunch mitt i allt och avslutade med fika. När vi var klara så var hon redan 16:00. I sex timmar hade vi varit ute. Inte konstigt att rygg och höfter säger ifrån nu. Men det har varit trevligt.

Stéphanie körde med oss hem. Hampus skulle uppträda på musikskolan och vi skulle tända ljus och sätta blommor på Iris grav. Idag skulle hon fyllt år

Tiden har sprungit iväg idag. Vi har varit på språng mestadels. Men det har samtidigt varit roligt. Men nu är det slut för idag. Jag ska varva ner och sedan sova. Förhoppningsvis I alla fall. Jag önskar er alla en fin kväll. Kram kram.

Jag är en stolt mamma ❤️ Här sjunger Hampus. Passar bra denna dag då hans farmor fyller år. Hon skulle vara sååå stolt ❤️

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: