web analytics
Gå till innehåll

Ännu ett underbart minne till samlingen

Jag älskar dagar som ger en positiva och roliga minnen. Ja som alla andra. Idag firade vi Pontus med en del av släkten på min sida. Igår åkte vi till hans farmor som bjöd på både tårta och semla. Idag bjöd vi på två sorters mat och på en lätt fika efteråt. Pontus ville ha kyckling med ris och currysås. Vi som inte äter kyckling tog ytterfilé, potatis och brunsås. Ja de fick välja vad dom ville ha. Mamma, Bengt och Diana kom. Min son Robin, Sarah, Nellie och Sebastian samt Stéphanie och Beatrice var med. Ja och lille Liam med så klart. Benjamin jobbade. Jag hade det mycket trevligt. Vi åt gott och pratade bort några timmar.

Ja nu har jag inga småbarn längre. Det hade jag väl inte innan i heller men nu när han blev 15 så blev det så solklart. Jag har bara stora barn numera. Hampus blir ju snart 17 år. Herregud! 17 år!!!! Ja jag börjar bli gammal. Det ser man om inget annat på sina barn. Men det är i och för sig inte bara negativt. Varje ålder har sin tjusning. Innan fick jag uppleva mina barns uppväxt. Nu blir det barnbarnens. Dom små är så duktiga och fina. Är så stolt över dom alla! Mina barn har lyckats här i livet. Visst finns det upp och nedgångar för dom med men dom fixar det mesta själva. Ja om inte allt. Är det något som de inte klarar så ser dom andra vägar för att ta sig dit dom vill. Ja jag är en stolt mamma. Jag var ändå en ensamstående mamma under flera år. Dom viktigaste åren då barnen var små nyfödda till 12-års åldern. Klart att jag många gånger tänkte och frågade mig själv: Hur ska det gå för dom? Jag tycker ändå på ett sätt att jag ändå har gjort det mycket bra. Om jag får säga det själv. Ja det är inte alltid som jag kan säga det för visst finns det tillfällen som jag känner mig som världens sämsta mamma men jag försöker tänka att just där och då så gjorde jag mitt bästa!

Oj...Jag har väldigt lätt för att svamla bort ett blogginlägg. Det var inte meningen att skriva allt det här. Orden bara flödade. Det är nackdelen med att jag skriver just det jag tänker på för stunden. Det var egentligen bara Pontus stund som jag skulle dela med mig av. Jag hoppas han tyckte att det var trevligt även han. Det var vad han sa i alla fall så det tror jag på. Han fick ett presentkort som han kan använda i flera butiker i Kalmar. Han önskade sig en halskedja bland annat. Tyckte det var bättre att han själv får välja ur ett. Det kan både vara bra och tråkigt med presentkort men det är ibland det bästa då den som får det själv kan välja ut det dom vill ha.

Ikväll ska två av mina barnbarn vara hos mig och Beatrice. Dom ska sova över till i morgon. Ska bli roligt och få kunna skämma bort dom lite ❤️

Jag hoppas att ni har det bra. Önskar er alla en trevlig lördagskväll ❤️

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

2 reaktioner på ”Ännu ett underbart minne till samlingen

 1. Madde

  Alltid kul med kalas. Min yngsta blir 30 och min äldsta 38. Där ser man hur gammal man börjar bli 😆 Till mitt försvar. Jag var en ung mamma 😀

  Svara
  1. Lisa

   Hahaha...Ja jag brukar oxå säga det. Men min äldsta är 29 år bara men har några mellan där och till min yngsta ☺️

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.