web analytics
Gå till innehåll

Antalet barn

Sitter här o är lagom trött. Ska snart upp o se en film i sängen tror jag. Jag skulle egentligen städat vårt sovrum idag men det blev inte så. Min svärmor kom så vi tog en liten fika. Det var både gott och trevligt. Sen plockade jag lite i köket och vardagsrummet i stället så sovrummet får jag ta itu med i morgon i stället.

Jag o Stéphanie var hos pappa en stund nu i kväll med. Han klipptes idag och blev så fin så. Vi gick dit och hem. Det har kommit en hel del snö redan o mer har de lovet. Det är många år sen vi hade så här mycket snö. Jag längtar tillbaka till Spanien!

Småpojkarna har badat idag. Nybadade barn är det mysigaste som finns. Nu ligger barnen o ska natta sin kudde. Benjamin blev nöjd med sin frisyr. Klippte ju honom o flickorna i går. Han fick kort mitt på huvudet o lite längre i nacken. Han är 7 år o kille. I morse var det han som stod framför spegeln o skulle fixa till sig. Han har lärt sig av sin storebror Robin 😉

Vi har sett på Familjen annorlunda. Det är roligt o se det faktiskt för man känner igen sig. Ibland tror man att man är ensam med kinkiga barn o småskrikiga småbarn, men det är man inte. Tack o lov för det. Den ena familjen skulle ha in barnen i  bilen o jag kände igen det. Mina barn kivar oxå vem som ska sitta var.

Det fanns ett test på tv 4 om hur många barn man ska ha. Tycker  det är roligt ibland att göra sådana test o se om svaren stämmer med verkligheten. Jag svarar på alla tio frågorna o väntar nyfiket på svaren. Tror ni att de kommer? Nej deå. Helt plötsligt så har dom tekniskt fel på tv 4 sidan. Så jag fick aldrig veta hur många barn jag skull ha 😉

En fråga till er läsare. Hur många barn har ni? Skulle vara roligt o veta.

Nu ska jag upp o se en bra film. Ha en fin kväll.

Kram

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

2 reaktioner på ”Antalet barn

  1. Mari

    Här har jag 2 egna och 1 bonus barn. så 3 juat nu Alla tjejer. =o) Jäser en till liten knodd i magen just nu och hoppas faktiskt på en tjej för då är jag säker på att det blir fler. Vill ju så gärna ha en liten kille också och vill ha fler barn. =o) Men vi får se nu efter 4 barnet. =o)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.