web analytics
Gå till innehåll

Vem bär ansvaret?

Vart man än hamnar på internet nu så är det bara en massa skriverier om snö. Vilket kanske inte är så konstigt då det är det vi har mest utav just nu. Det är kaos i trafiken. Inte bara i den vanliga trafiken där bilarna går utan även för tågen.

Vad jag inte förstår är att det inte görs någonting av det. Jo det gör det ju men det är inget som märks så tydligt. Det skylls på andra. Precis som att det ska hjälpa att slå bort problemen på någon annan. Det är inte första gången som vi har en sådan här vinter o det är knappast den sista. Hur gör dom i Norrland där de alltid har snö i stort sett? Iaf den större delen av året.

Jag är kanske ute o reser. Är jag det så är jag kanske den enda då den mesta av trafiken står stilla 😉

Här snöar det fortfarande o det har kommit en del i natt. Det tar aldrig slut känns det som. Jag säger som många andra: Jag vill ha vår NU!!!

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.