web analytics
Gå till innehåll

Äntligen helg. Ser fram emot den!

Det är äntligen fredag. Jag har haft två pojkar hemma både i förrgår och idag. De var pigga idag men de vill ju att man ska ha barnen hemma en dag extra och det är väl klokt.

Jag har varit lat idag. Är det varje dag känns det som. Får inget riktigt gjort. Går på tomgång på förmiddagar. Känner mig trött och hängig. Sen kommer eftermiddagen och jag får lite mer energi men tar ut mig lagom till kvällen.  Efter middagen är jag slut.

Jag hoppas det beror på denna tråkiga årstid för då blir det bara bättre och bättre.

Ikväll har jag spelat kort med flickorna. Det blev både poker och sjuan. Det var riktigt trevligt. Vi skrattade och hade det allmänt trevligt.  Lilla Nellie satt med oss. Först i knäet men det gick inte så bra för hon ville ha mina kort. Vi satte henne i sin barnstol och gav henne leksaker. Beatrice som satt framför henne fick jobb med att plocka upp leksakerna för hon slängde i väg dom haha. Det är en liten tjej med ett humör.

Nu ska jag natta mig. God natt och sov gott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: