web analytics
Gå till innehåll

Äntligen lite lugn och ro

Min axel lever sitt eget liv känns det som. Igår fick jag ta Ipren, Alvedon och Voltaren för att kunna sova. Vaknade upp i morse av en morgonpigg kille som inte ville sova längre. Lite trött var jag kan jag säga. Att gå upp runt 06:00 är lite tidigt speciellt med tanke på att det bara ä'r lördag vilket innebär en ledig dag. Vaknade med ont i axeln. Voltaren och Ipren har jag tagit nu. Har bestämt mig för att inte göra något med den armen idag.

Det är lördag som sagt och vi har inga planer alls. Jag ska upp till min älskade pappas grav och göra i ordning lite. Sätta lite blommor och bara låta tankarna gå. Det är ett tag sedan jag var där uppe nu och jag har dåligt samvete för det. Är alltid där uppe ofta annars men det är andra människor som har tagit min ork och energi. Nej ingen i mitt hus utan andra. Det verkar ha lugnat ner sig nu och det är rätt så skönt faktiskt.

Om en vecka är det val. Jag hoppas det blir ett regeringsskifte. Sverige behöver få en ordentlig omvårdnad. Bor med Reinfeldt. Han har gjort sitt för Sverige och det har inte varit så mycket. Inte i rätt riktning i alla fall. Det tjatas om alla jobb han har skapat till men det pratas inte om alla dom som förlorade sina jobb under hans regering.

Som ni förstår så är jag ingen Moderat. Långt därifrån!

Nu ska jag ta lite kaffe och bara vara. Ha en fin lördag mina vänner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: