web analytics
Gå till innehåll

Ny Joker i leken

Ajajaja...jag har fortfarande ont i min axel. Nu även när den är vilande. Ska jag ta kortisonsprutan eller ska jag vänta och se om det går över? Ja det är frågan. Benjamin är hemma idag med. Han är förkyld och smått febrig. Pontus fick vi hämta på skolan för han hade hoppat från rutschkanan och vrickat till sin fot så han inte kunde stå på den. När jag och Fredrik kommer dit så känns det lite bättre sa han.

Vi åkte till vårdcentralen ändå för att i alla fall få det dokumenterat ifall det skulle bli något. Sköterskan kände och klämde och Pontus kunde peka ut vart han hade ont. Han kunde stå på foten nu och gå lite så det var "bara" en rejäl stukning han hade fått. Nu är vi hemma och planerar för fredagsmys. Det älskar han.

Ser ni på Big Brother? Jag gör ju det och igår var det utröstning. Enligt mig så åkte rätt person ut. Paulina tillförde inte speciellt mycket vill jag påstå. Det kom in en ny joker i leken och han var visst bästa kompis med en deltagare inne i huset. Det ska bli intressant och se hur de kommer förhålla sig i huset 🙂

Nej nu ska det bli lite nytta här hemma. Ha det gott så länge 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: