web analytics
Gå till innehåll

Äntligen så tas Preskriptionstiden bort!

Preskriptionstiden på mord försvinner i morgon – 500 fall ska granskas på nytt.

Det var det bästa jag har läst på länge. Jag har aldrig förstått varför de har haft en tidsbegränsning för att hitta en mördare. En mördare ska inte få ha möjligheten att gå fri!

Enligt vad jag läste i aftonbladet så ska det finnas 400-500 st ouppklarade våldsbrott i Sverige som har lett till döden på 25 år. Det låter kanske inte så mycket med tanke på åren som gått, men tillräckligt många iaf. Den summan minskar kanske nu när de fortfarande har möjligheten att få tag på de skyldiga.

*******************************************************************
Idag har det varit mycket jobb. Det har varit mycket varmt dessutom. Dagen började med att jag hämtade pappa och gick till marknaden med honom. Det var en del stånd på asfalt och en del på gräs. Det var tungt att köra melan varven men det gick.

Gick o lämnade honom efter en timma och gick sedan ner med Robin o Stéphanie en snabb sväng, sen var det jobbet som väntade. Vi jobbade på och när kl var 16:50 gick jag mot marknaden för att möta upp mina små som var där med sin dagmamma. Vi tog en tur med de med. Det blev en karusell och en klubba för barnen. Själv köpte jag plastduk till bordet i köket o till borden på altanen.

Sen var det raka spåret hem. Fredrik kom hem o vi åt lite sen for jag till mitt andra jobb o städade. När det var klart så var det dags att åka hem o duscha av 4 barn o natta dom. Nu sitter jag här nyduschad själv o ska snart lägga mig. Ska fortsätta att läsa min bok.

Hoppas ni haft en fin dag!

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: