web analytics
Gå till innehåll

Är det konstigt att man blir deprimerad?

Ja det är den här bilden man vaknade upp till i morse. Jag orkar inte med denna kylan. Min kropp skriker att det räcker nu!

För två år sedan vaknade man upp till en helt annan bild!

Ja det är skillnad! Jag vill åka tillbaka i tiden men det går ju tyvärr inte. Får hoppas att denna vinter snart är ett minne blott!

Idag ska jag jag inte göra någonting. Jag ska försöka hålla min kropp varm då jag får mindre ont då i mina leder och muskler. Sitter med lång stickad tröja och termostrumpor under en filt. Kaffet står redo så nu kan jag få värme både i kroppen som utanför.

Det är ett bra tag sedan jag bloggade. Man kan tro att jag har ett lugnt liv där inget händer men det är precis tvärtom. Jag har egentligen massor att skriva om min vardag men jag gör inte det än. När allt är färdigt och klart så gör jag det. Jag vill vänta tills allt är klart.

Jag går fortfarande i terapi. Det går framåt. Min hjärna arbetar för fullt. Det är synd att man bara inte kan byta ut den. Hade varit lättare och mindre jobbigt!

Jag hoppas att nu alla har en fin dag. Kram kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.