web analytics
Gå till innehåll

Lyssna på kroppen

Jag har länge tänkt på om jag ska börja med yoga. Mest för att min kropp kanske hade blivit lite smidigare. Kanske skulle det vara bra för muskulaturen och ledernaå? Men det har stannat vid tanken bara. Det har alltså inte blivit någon handling vilket är så olikt mig. I vanliga fall så brukar jag göra saker och ting med en enda gång. Jag väntar inte till sen. Men i denna frågan så har jag nog väntat i minst 1 1/2 år sedan jag " bestämde" mig för att testa yoga. Frågan är om jag verkligen kommer att komma till skot?!!

Ja det är mitt i natten i skrivande stund. Klockan är 03:15 och jag har varit vaken sedan strax innan 02. Kan inte somna om. Egentligen borde jag kunna sova med tanke på hur trött jag är. Igår var jag så trött så jag orkade inte göra någonting. Var på terapin I måndags och efteråt det så brukar jag bli trött psykiskt, så denna gången var inget undantag.

Det kommer bli en lång dag för mig idag känner jag, men det är bara att göra det bästa utav den. Har inga planer mer än att försöka lyssna på min kropp

Jag önskar er en fin dag. Hoppas det blir lite sol. Här är det så grått och trist.

Kram kram!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.