web analytics
Gå till innehåll

Assistansjouren till din tjänst

Jag läste i en kvällstidning om inbrott. Våren är på väg och inbrotten vaknar till liv kan man säga. Det är viktigt att låsa ytterdörrarna när man gå hemifrån. Man kan inte lita på att huset får stå orört tills man kommer tillbaka. Man tycker ju att folk borde veta bättre att inte ta någon annans saker. För dom är det bara en sak men för en annan är det ett gott minne till exempel.

Att de tar ens saker är en sak, men det är inte ofta ett hus får bli oförstört vid inbrott. De rycker upp dörrar och fönster. Skapar hål i väggar och ger en massa fula märken på allt som de kommer åt. Tänk att komma hem en kväll och se att ytterdörren eller ett fönster är uppbrutet. Skador överallt och där och då så vet man kanske inte vart man kan vända sig för att få det åtgärdat på bästa sätt.

Det skapar så mycket mer än en massa skador på fasaden. Det skapar skador i ens inre själ med. Jag har varit med om inbrott och det är inget roligt. Man känner sig i stort sett våldtagen. Det känns personligt. Det är skönt att veta att man kan ringa assistansjouren då. De tar hand om det praktiska.

Assistansjouren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: