web analytics
Gå till innehåll

Atsub.se är helt klart värd att besökas

Det finns många sexuellt utnyttjade barn. Man får verkligen hoppas att de får hjälp. Rätt hjälp. Till varje utsatt barn så finns det släktingar som inte vet hur de ska förhålla sig till det utnyttjade barnet. Många förväntar sig att de ska ställa upp och finnas där. De flesta vill nog det med men de veet kanske inte alltid hur. Sen är det ju som så att den som stöttar måste själv få stöttning. Vem ger dom det?

Jag sprang över en sida på internet som heter Atsub. Den var och är verkligen mycket intressant. Det finns mycket fakta och en hel del råd vart man kan vända sig. De riktar in sig på sexuellt utnyttjande av barn och just anhöriga. De skriver Om sexualbrott och pedofiler på internet. Sådant som faktiskt finns runt oss dagligen.

Jag har barn som använder sig av internet. Jag säger åt dom att den som sitter bakom den andra skärmen  är kanske inte alltid den som de utger sig för att vara. Lämna aldrig ut namn och adress och telefonnummer. Än så länge så har dom inte gjort det. Jag hoppas att de fortsätter att inte göra det.

Jag rekommenderar skarpt denna sajt. Den är helt klart värd att besöka och då den skriver om något så viktigt som om våra barn som kan hamna i det som är min värsta mardröm nämligen i händerna på ett monster.

Atsub.se

Publicerat den Kategorier Urban&I

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.