web analytics
Gå till innehåll

Att följa någon

Det här med statistik är rätt så intressant faktiskt. Iaf om man tänker efter. Man surfar ibland runt o ser att det finns bloggare som knappt har några läsare och sen finns det dom som har massor. Frågan är egentligen hur många av dom som kommer förbi ens blogg som egentligen läser.

Den som kommit in på sidan räknas ju som en besökare, men har den läst bloggen? Eller har den bara surfat vidare utan att veta vem dom missar?

Om man ser på min egen blogg o statistik av följare. Jag har flera olika. Bloglovin tex. Där har jag 17 st. Följaren till höger har jag 27 st. Facebooks tjänst Networkedblogs har jag 6 st som följer. När vi ändå är inne på facebook så har jag min fan-sida där o där är det 51 st registrerade.

Det blir ju några st om man räknar ihop det, men många av dom är säkert registrerade på olika platser, men det är ändå roligt för det bevisar ju att det finns några som tycker om att läsa det man skriver...eller se bilderna som man lägger upp mm mm.

Frågan är ändå...hur många läser min blogg? Framförallt så hade det varit roligt o veta vem det är som läser min blogg. Inte vem som i person utan om läsaren själv har barn, hem och familj mm mm. Vill ni så får ni gärna berätta lite om er själva.

Nu kan man även Prenumerera på nyhetsbrev.Vad ska det vara bra för tänker många, o jag tänkte ärligt talat detsamma, men tänkte om sen efter jag hade läst lite fördelar om det. Jag har tävlingar i bland på min blogg o vill man inte missa dom tex så kan man prenumerera på nyhetsbreven för då missar ni aldrig dom. Jag kommer att sända ut ett brev var gång jag har en ny tävling. Eller om jag har några bra erbjudanden att dela med mig om.

Ikväll är det The mentalist på tv.Det ska jag se sen blir det förmodligen en tidig säng för mig. Fredrik är i väg på övning med räddningstjänsten så det blir bara jag o barnen hemma. Robin sprang skol-joggen idag. Han kom i mål som fjärde man och hade en tid på 22 min. Sträckan var 5,2 km. Det var väl inte så illa.

Han är just nu på innebandy träning. Han skulle egentligen direkt till fotbollsträningen efter innebandyn men han var lagom trött innan innebandyn o inte lär det väl bli bättre i kväll så det blir ingen fotbollsträning för honom.

Ska fixa pannkakor till barnen sen blir det småmys med dom innan deras säng kallar på dom. Ha en fin kväll!

Smickra mig 😉  Flattr this Tycker du om min blogg? Lägg gärna till den i bloglovin eller i följaren till höger.

3 reaktioner på ”Att följa någon

 1. Sune...the girl

  Hej och tack för kommentaren på min blogg. Jag har statistik som jag ser ungefär vilka det är som kollar min blogg. Jag ser vart ifrån dom hittade min blogg och vilka som återkommer varje dag så jag har lite koll på det hela iallafall :). Jag är en tjej med en 22-årig dotter som inte bor hemma längre. Jag bor med mina 2 katter, ja resten står på min blogg. Välkommen åter 🙂

  Svara
 2. Mib

  Hej, såna där undringar får jag också ibland så jag har gjort en enkät på min gästsida på min blogg där man kan svara på lite frågor om sig själv.
  Men om du vill veta vem jag är så är jag en kvinna på 42 år i Värmlandsskogarna som har två barn; 21 och 17 år gamla... inga barn längre alltså... 21-åringen som är funktionshindrad har flyttat hemifrån till ett boende medans 17-åringen fortf bor hemma.
  Bor i ett rött hus med vita knutar och har två katter.
  Gillar din blogg för att jag själv nästan var en mångmamma en gång i tiden då jag hade en himla massa dagbarn när mina barn var små.
  Och så har jag jobbat i förskolan som förskollärare och älskar helt enkelt ungar!
  Kika gärna in hos mig!
  KRAM! P.S jag gillar Öland också!

  Svara
 3. Smulan

  Intressant läsning! Det med enkät är ju bra. Ungar är det bästa som finns. Kan inte tänka mig en vardag utan dom. Har själv jobbat på dagis, men det var innan mina barn. Jag kommer absolut att kika in hos dig 😀
  Kram o ha en fortsatt fin kväll.

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: