web analytics
Gå till innehåll

Att känna sig som människa

Jag vaknar i stort sett tidigt varje morgon. Har oftast inte ro att ligga kvar så kaffet är mycket välkommet. Går upp och tar hand om mina hundar under tiden som kaffet bryggs. Det tar sin lilla stund. Sedan tar jag en paus och njuter av kaffet. Då brukar klockan vara runt 7-tiden. Då kan jag ha varit vaken i några timmar. Oftast blir det långa dagar för mig.

Visst kan det vara skönt att gå upp tidigt men att ligga vaken från och till under större delen av natten gör en trött. Man känner sig som en zombie ibland. Allt går på rutin i stort sett. Det är ofta man längtar till kvällen redan under lunchtid. Men då kan jag som sagt ha varit vaken större delen av natten. Långa timmar vakentid medan sovtiden blir få timmar. Ja det är kanske inte konstigt att man ibland känner sig mer död än levande?!

Samtidigt är det skönt med tystnaden. Den gör mig lugn. Jag känner ro i mitt inre. I alla fall för en stund. Sådana stunder försöker jag få till under dagen men det är svårt när jag har hundar som springer efter mig vart jag än går. Men jag klagar inte. Jag får så mycket kärlek från dom. Kan inte tänka mig ett liv utan mina älskade fyrbenta familjemedlemmar. Min äldsta (Sally) blir 10 år till hösten. Hon är en klok vovve. Ibland när vi sitter vid vårt bord och pratar eller spelar spel. Då har hon en egen stol. Hon älskar att vara med och ligger gärna med sitt huvud på bordet. Men hennes favoritplats är i knät. Hon är så söt!

Nej. Nu måste jag koka lite kaffe och välkomna dagen. Önskar er alla en fin dag ♥️

1 reaktion på ”Att känna sig som människa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.