web analytics
Gå till innehåll

Ett steg i taget

Vaknade tidigt I morse och kunde inte somna om. Sitter här med en kopp kaffe och försöker piggna till. Det är tyst i huset och det är precis det som jag behöver. Lugn och ro i tystnad.

Sen förra terapin så känns det som att jag har förlorat dagar. Jag har fått för mig att det har varit en annan veckodag än vad det har varit. Igår trodde jag att det var torsdagen förra veckan. Det har varit mycket i mitt huvud och jag har stressat mer än vad jag klarsr av utan att det märks i glömska.

Vissa terapidagar är värre än andra. Ja, värre och värre. Det beror på hur man ser på det. Allt mynnar ju ut till att bli bra så jag ska inte klaga. Mitt mål är att få må bra. Det är i vissa stunder när ens känslor tar över som är jobbiga. Men i allt det jobbiga så ser jag ändå framsteg. Det motiverar mig att fortsätta.

Idag är det onsdag. Det är mitt I veckan vilket betyder att det bara är få dagar kvar till helgen. Jag ser fram emot helgen. Ska ta dagarna som dom kommer. Njuta av tiden och bara finnas till. Det är planen i alla fall.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Jag önskar er alla en fin dag. Kram kram.

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.