web analytics
Gå till innehåll

Sömnlös natt

Sömnlös mitt i natten. Vaknade för en timme sedan och har inte kunnat somna om. Det kommer bli en lång dag.

Snön har försvunnit nu. Så skönt. Dock så har regnet kommit istället. Det är kallt och fuktigt i luften. Men snart har ändå våren kommit. Det ser jag fram emot. Tiden springer iväg bara. Jag hinner inte med. Jag har ett barn som snart fyller 18 år! Vart tog dessa åren vägen? Snart har jag bara ett barn under 18 år. Livet kommer in i ett annat skede.

Ja jag får mer tid för mig själv. Det är då många tankar kommer till liv. Jag får mer tid till att Reflektera över livet. Jag har helt plötsligt tid att tänka på mig själv och det är jag inte van vid. Men nu har jag inga barn som behöver mig på det sättet. Dom är stora och dom flesta är så kallat självgående.

Men...Jag ska försöka förvalta tiden på bästa sätt. Just nu ska jag försöka somna om. God natt och sov gott.

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.