web analytics
Gå till innehåll

En trygg punkt

Vaknade tidigt och kunde inte somna om. Har varit iväg i några dagar nu. Åkte till Beatrice häromdagen och spenderade några dagar i Göteborg. Välbehövligt. Jag behövde komma bort. Sedan har jag längtat efter att få umgås med mun yngsta dotter. Vi gick på bio en kväll. Vi lagade mat och bara tog dagarna som den kom. Kom hem sent igårkväll.

Det är så mycket som händer nu i mitt liv. Två barn fyller snart år. Vi närmar oss årsdagen då Carina gick bort. Min näst yngsta son blir snart 18 år. Ibland undrar jag vart livet är på väg. I vanliga fall hade jag haft en punkt att hålla i sikte. Mitt hem. Min borg. En trygg plats. Punkten försvinner sakta men säkert bort. För varje dag som går så bleknar platsen.

Ja...tänk om man visste vad livet hade att erbjuda innan man tog stegem framåt!

Jag hoppas att ni alla har haft en god natt. Önskar er en fin fredag och en trevlig helg!

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.