web analytics
Gå till innehåll

Att vara överflödig

Vilken trevlig Alla hjärtans dag. Man känner sig verkligen älskad. Tänk om alla hade haft det som jag!

Dagen har jag spenderat med flera av mina barn. Min man firade sin dag i Långlöt. Vi gick upp till graven och tände ljus både hos min svåger och hos min pappa.

Här hemma bakade vi en sockerkaka i form av ett hjärta som vi tog med oss till min svärmor. Hon bjöd på mat idag. Det var jättetrevligt och gott. Min svärmor är mycket duktig på att laga mat. Det blev kött med potatis och sås. Till efterrätt blev det glass. Till kaffet bjöd hon på hemmagjorda semlor. Hon blev glad för sockerkakan så det var ju roligt.

Väl hemma så tog jag och Stéphanie hand om tvätten som skulle vikas. Tvillingarna tog hand om den tvätt som ska ner till tvättstugan. De små duschade och i blev klara lagom till att se farmen. Jag och Stéphanie skulle sett på filmen som gick efteråt men det blev inte så. Kvällen slutade inte alls som jag hade tänkt mig.

Min åttaåriga son trillade över Fredriks dator och slog sig. Han ligger nu i min säng. Det gick bra men det var klart att han blev ledsen.  Jag tröstade honom så nu är det bra.

Själv sitter jag här och funderar på hur man bäst kan läka sitt hjärta. Jag funderar på beslut som måste tas. En sak är säker i alla fall att denna Alla hjärtans dag kommer jag aldrig att glömma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: