web analytics
Gå till innehåll

Babsan 13 år.

GRATTIS BABSAN!

Visst är hon Cool våran fina Babsan?! Hon blir 13 år idag. 
Vi var hembjudna till Iris (min svärmor) i kväll på middag och efter kaffet så åkte vi ut till majbrasan i Köpingsvik. Det var så stämningsfullt och mysigt. 

Elden är vacker att titta på men jag har en väldans respekt för den. Elden lever sitt eget liv och den kan förstöra så mycket. Det är egentligen konstigt att man ska hylla en dag med eld. Vem har kommit på den idén egentligen? Elden som har tagit så många liv. Man ska kanske inte tänka på det nu en sådan dag som idag men jag kan ändå inte låta bli.

Tänk alla dom som har förlorat någon när och kär i elden eller någon som har råkat ut för elden. De kan inte må så bra en sådan här dag. Jag vet inte men det är tankar jag fick när jag stod och tittade in i lågorna. Det är inte som att jag vill vara negativ, fast det kanske låter så.

Nu ska jag njuta med familjen och bara ha det mysigt. Jag hoppas även ni har det med era nära och kära.

Intressant?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: