web analytics
Gå till innehåll

Besök hos tandläkaren

Småpojkarna var hos tandläkaren igår. Det gick bra. Stora pojken hade inga hål men den lilla hade. Det blev en liten tandlagning men det gick  bra. Det är viktigt med tandhygien och jag tycker att pojkarna är duktiga men det är lätt att få hål ändå. Vissa har lättare att få det än andra. Jag har lätt att få hål men det är mycket på grund av mina mediciner. Jag blir lätt torr i munnen så jag har har tabletter för det. Snart är det min tur att sitta i stolen igen hos tandläkaren. Det var inte så längesedan jag var där. Jag fick en spricka i min tand när jag åt.

Jag har tandläkarskräck men vill ändå gå en gång om året för att få en koll på mina tänder. Det kan göra att man får mindre antal hål eller sprickor i tänderna. Man sparar in en hel del pengar på att gå en gång om året. En årlig undersökning är alltså inte helt fel egentligen.

Hur gör ni? Går ni en gång om året eller går ni när ni behöver? Något som jag har undrat över är m det är dyrare eller billigare att gå hos en privat tandläkare eller om det kostar samma som på folktandvården. Är det samma priser i hela landet eller kan det skilja på sig? Det hade varit intressant att veta faktiskt.

Ni får ha det så bra. Sköt om er!

Mediaktiv kliniken

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: