web analytics
Gå till innehåll

Beställ tårtan och få den hemskickad

Julen är över, i alla fall julhelgen. Nu väntar vi in nyår. Tiden går fort och vi med den. Ibland så kan jag inte låta bli att tänka på hur jag hade det som barn och jämföra idag med hur mina barn har det och vad som har tillkommit genom åren. Man kan lugnt säga att tekniken går framåt och mycket med det. När jag var barn gick man till affären för handla till exempel. Idag kan man göra det via internet. När jag var barn så fanns inte ens internet. Inte den första tiden av min barndom i alla fall.

Jag tycker om när det kommer något nytt och när jag fick veta att man idag kan beställa tårta via internet och få den levererad hem i brevlådan så blev jag lite imponerad faktiskt. Där kan man snacka om att det har gått framåt med något nytt. Har ni hört talas om postkakan? Jag visste inte ens om att de fanns förrän jag snubblade över deras sida. Där kan man beställa en tårta och få den hemskickad via postlådan. man kan läsa vad som finns i tårtan  vilket är suveränt. Man kan få den skickad hem till sig själv eller hem till någon annan, och man kan även få den skickad med en hälsning. Häftigt faktiskt! Det är en bra grej. Häftigt och skicka en tårta till någon som fyller år till exempel. Kan bli en bra present när man inte vet vad man ska köra för något.

Kanske ska man testa deras tjänst?! Kan helt klart vara värt det!

Publicerat den Kategorier Tourn

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.