web analytics
Gå till innehåll

Fina och mysiga Villavagnar

Förr så campade vi hela sommaren. Vi var så kallade långliggare och trivdes som fisken i vattnet. Det var inga tält vi låg i utan vi hade en fin husvagn med ett stort förtält. Vi inredde den med allt som man behövde. allt från köksbord till kyl och frys.

När vi hade satt upp vår husvagn första säsongen så såg man en hel del andra som hade satt upp sina. Det var mysigt och gå runt och titta på hur andra hade det. När vi gick rundan så såg vi några som hade stora villavagnar. Jag blev rätt så intresserad av att ha en sådan men det blev aldrig av.

En villavagn är ju som ett hem. Den rymmer en hel del och man kan få den att bli som hemma. Möbler, el och köksinredning. Allt som man behöver. Jag var sugen på en sådan men köpte aldrig en utan det blev husvagn. Mest för att jag var ensamstående med fem barn och hade inget körkort. Det var lättare att få någon som körde ut vår husvagn.

Idag så kan man ju hyra villavagnar på vissa campingar. Det är ju en lösning det med. Har ni bott i en villavagn? Berätta gärna hur det var. Intressant att veta då man själv är intresserad av en sådan. Har ni hyrt eller äger ni en rent av?

Villavagn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.