web analytics
Gå till innehåll

Big Brother till Melodifestivalen

Jag sitter och tittar på Big Brother. Jag är ingen fan av det programmet egentligen men har man inget att göra så kan jag sitta och titta. Det är gårdagens program vi ser och det är mycket prat hela tiden, men vad ska de göra egentligen? Det finns inget att göra där. De lever i en illusion men ändå så verkligt med deras liv där inne.

Idag satt tre tjejer och pratade om vad en fjärde tjej hade gjort, Den fjärde tjejen hade pratat skit om en av tjejerna i gruppen och det var ju för jävligt för när den tjejen kom in som hon pratade skit om så tystnade hon. Det var dåligt sa dom.

Ja det är det ju, men de tänkte inte på att de själva i den stunden själva pratade skit om någon som inte var närvarande.

Varför är det så svårt att säga vad man tycker och tänker? Man ska kunna stå för sina åsikter men alla kan inte det. Inte ens i verkliga livet!

Ikväll blir det att bänka sig framför tv:n och se melodifestivalen. Det ska bli intressant o se hur det går. Jag har tre favoriter. Eric Saade, Sara Varga och Linda Bengtzing. Linda är den som jag tycker har den enda låten som är en schlager. Eric Saades låt är den som har den tuffaste stuket och kanske skulle hamna på bästa placeringen på grund av att Eric tar för sig på hela scenen. Men Sara Vargas låt är ju bara så bra!. Den säger så mycket och hon framför den suveränt bra.

Vem vill du ska vinna i kväll?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Big Brother till Melodifestivalen

 1. Anna

  har kikat på BB jag me och de verkar som alla är med alla snart.
  Och de där att tjejerna pratar skit om varann var ju på sista Solsidan 🙂

  Vet ej vem som ska vinna, kikar på jobbet för jag slutar kl.21.

  kram

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: