web analytics
Gå till innehåll

Biggest loser i blåsten

Hade jag gått ut nu så hade jag alla gånger blåst bor och då kan jag berätta att jag inte är trådsmal precis. Det blåser som bara den. Det kan vara mysigt om man ligger i sängen med varm choklad och en spännande bok. Nu gör jag inte det och jag känner bara att det är så ruggigt. Hösten har kommit nu. Inget fel i det för jag älskar hösten, men det är om det är fint väder ute så man kan ta sig en promenad. Egentligen är det mest färgerna jag älskar. Jag vet ju att efter en höst så kommer det en vinter och den vill jag inte ha.

Jag har varit på utvecklingssamtal. Först ut i år var Hampus. Han är så duktig. Han läser på och han gör sin matte och sina läxor är han klar med innan dom ska lämnas in. Hampus älskar skolan. Han har kompisar att vara med och han kör sitt lilla race där på skolan 🙂 Pontus var med inne idag. Han satt så fint och lyssnade. Efteråt så berömde jag Hampus för att han är så duktig is kolan och sedan Pontus för att han satt så stilla i klassrummet när jag pratade med läraren. Då svarar han: Ja Hampus skulle ju lyssna. Söta killar jag har 🙂

Kvällen har sprungit iväg. Jag och Fredrik satt och tittade på Biggest Loser. De kämpar på. Tycker bara det är synd att en måste åka varje gång för oftast så är det den som verkligen skulle behöva stanna kvar som åker hem. Det måste kännas som ett nederlag att få lämna. Själv blir man lite sporrad. Det var så att man ville ta på sig gympaskorna för att bege sig ut och springa. Nu blåser det ute så det stoppade mig.

Jag hade behövt gå ner i vikt. Min önskan är att gå ner 20 kilo, men det lär jag aldrig göra. Jag har bestämt mig för att försöka bege mig ut och springa i alla fall två gånger i veckan. Jag började ju med det för något år sedan och det var så skönt, men de senaste åren så har man varit för bekväm helt enkelt. Lchf ska jag börja med igen för när jag åt det förra året så gick jag ju faktiskt ner i vikt. Varför slutade jag med det för? Helt onödigt gjort.

I morgon åker åker Robin och Stéphanie på skolläger. De ska åka hela vägen upp till Byxelkrok 😉 Jag hoppas de får det trevligt. De kommer inte hem förrän på fredag. Det blir en del aktiviteter och en massa mys skulle jag tro.

Nu ska jag göra mig i ordning för natten. Ni får ha en fin kväll. Kram och god natt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: