web analytics
Gå till innehåll

Blodläge

Jaha. Då var denna dagen oxå snart gången. Ska bli skönt o lägga sig, vilket jag snart ska göra. Känner mig lite ur gängorna. Vädret bidrar till en del. Regnigt och kallt. Undrar när vi ska få smaka på försommaren?

Lägger mig med dåligt samvete, men det är väl varje förälders uppgift. Man försöker göra det bästa möjliga. När man inte kan men man hör att barnet så gärna vill då får man dåligt samvete. Man kommer på en lösning och allt ordnar sig, men ändå har man dåligt samvete.

Jag har jobbat på idag i verkstan. Cyklar och lösa hjul har jag tagit hand om idag. Tur man har tak över huvudet för annars hade man blivit dränkt. Härligt på sommaren iaf för då kan man stå ute o njuta av solen trots att man jobbar. Gott!

Nu ska jag ta en dusch o sen blir det sängen. Ska börja o läsa min nya bok som jag fick på mors dag. Blodläge av Johan Theorin.

Ha en fin kväll!

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

2 reaktioner på ”Blodläge

  1. Familjen Jaktlund

    Hej! Hittade din blogg när jag hoppade från blogg till blogg 😉 Mycket kloka ord du skriver. Jag lägger till mig själv som följare av din blogg, för här vill jag läsa mera 😉

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: