web analytics
Gå till innehåll

Blogg som berör?!

En blogg som berör?

Ja den frågan fick jag i en kommentar. Sen följde några otrevliga meningar.

Jag har aldrig sagt att min blogg berör någon! Jag har aldrig tvingat någon att läsa min blogg. Kanske skulle folk vilja att jag skrev mer personliga saker än vad jag gör. Visst skulle jag kunna göra det men då innebär det att man kanske skriver om andra personer och jag anser inte att jag har den rätten att skriva över folks huvud.

Hade det bara gällt mig som person så hade jag kunnat göra det. Att ta beslut om andra personer har jag ingen rätt till att göra. Det kan tolkas väldigt negativt av läsarna och då blir det den personen som är involverad uttittad.

Jag är ingen proffs på att skriva heller utan jag skriver det jag tänker. Det är min blogg. Inte min arbetsplats. Min blogg har jag till att skriva av mig. Av både det jag tänker o funderar på och av allmänna saker.

Jag förväntar mig inte att någon ska läsa min blogg, men vill dom så får dom gärna göra det. Tål dom inte sättet jag skriver på eller det jag skriver om, ja då får dom väl helt enkelt låta bli.

Jag är en kvinna med åsikter och jag gör gärna min röst hörd och jag står för mina åsikter. Jag har mina stavfel men dom följer med på köpet.

Jag har 7 barn där några av barnen har speciella behov. Måste jag skriva om det för att det ska vara intressant av läsaren att stanna kvar och kommentera? Måste jag delge vad som händer och sker i vardagen då det gäller den biten för att folk ska tycka att min blogg berör?

Jag är inte ute efter det! Jag tänker aldrig skriva om mina barns svårigheter för att vissa läsare vill att bloggen ska beröra eller för att bloggläsaren ska kommentera.

NEJ! Ingen har sagt något om det utan detta är mina tankar och funderingar efter att ha läst några komentarer!

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

4 reaktioner på ”Blogg som berör?!

 1. Camilla

  Som att denna person ska säga nått? Han har ju för sjutton en profilbild med en kille som hänger uppochner i sin snopp O.o

  Och moral tycks människan inte ha. USCH

  Och din blogg berör visst =) på ett bra sätt.

  //Liljaahs

  Svara
 2. Pennelina

  Vi är här för att vi tycker om dig och din blogg. Fundera inte mer över det där, det är din blogg och här är du drottning och regent!

  Kram från Pennelina

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.