web analytics
Gå till innehåll

Taste No5

Det är mitt i veckan. Jag förstår inte vart de andra dagarna har tagit vägen. Det snöade här för en stund sen, precis som om vi inte har fått tillräckligt med snö.

Jag har skrivit veckans novell klar. Vill ni läsa den så gör klicka in här. Jag är långt ifrån ett proffs men jag älskar att skriva. Jag var med i veckans bloggtema hos mymlan med som denna gång handlade om kärlek. Mitt inlägg finner ni här.

Vill påminna om min tävling där man kan vinna en barnmatspress från pappaprylar.se. Den har ett värde på 229 kr. Vill ni vara med och tävla så klicka in här. Tävlingen avslutas kl 18:00 den 12:e februari.

Pontus är fortfarande dålig. Han hade hög feber i går natt men i går under hela dagen var han pigg som en nötkärna och sprang o lekte som vanligt och han var dessutom helt feberfri. Iaf fram till runt 20-draget i går. Då var det dags för en ny febertopp.

Han vaknade i natt o han fick en ny alvedon sen sov han lugnt till kl 8 i morse. Han är lika pigg nu som han brukar vara. Ingen feber...än iaf.

Jag skulle kolla min mail idag. Jag har ju gmail och jag tycker den är jättebra. När jag skulle logga in så kom det fram en sida om Google Buzz live. Man kunde välja o trycka på den eller på den vanliga gmail. Jag valde min vanliga flr jag vet inte vad det andra är.

Jag läste sen i dagens nyheter att Google utmanar Facebook och Twitter, men vad går det hela ut på? Någon som vet? Någon som har det redan? Kan någon förklara vad det är och vad det är bra för?

Jag ramlade över en artikel i aftonbladet om den femte smaken-alla kockars dröm. Tuben som är kockarnas dröm heter Taste No5. Det låter som om det vore en parfymflaska men det är alltså till matlagning.

Jag som är rädd för att testa nya saker som jag inte vet något om är glad över att inte vara en mästerkock...*ler*...

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.