web analytics
Gå till innehåll

Böda Hamn och Böda Sand

Jag har inte suttit vid datorn på flera dagar så bloggen har blivit lite lidande. Jag har varit inne som hastigast och skrivit lite men det har inte blivit något hemmavid så att säga. Det är tisdag idag och jag har insett att sommarens dagar kommer flyga förbi.

I lördags så var det barnunderhållning i stan och naturligtvis var vi nere med barnen så de fick både titta och sjunga med. De var jätteduktiga. Det var en grupp på fem personer. Tre killar och två tjejer. De fick verkligen med sig barnen och en hel del vuxna med.

så åkte jag och familjen på en liten minisemester. Vi åkte upp till Norra Öland och lät barnen leka för fullt i Böda Sand. För min del var det för mycket folk och de gick överallt tyckte jag så jag förstår inte vad det är som tilltalar Böda Sand så mycket som det gör.

Det är jättefint och de har allt men med allt det dom har så tillkommer det mängder med folk och jag kan inte stå och trängas med dom. Vi åkte upp till Böda Hamn i stället. Där var det lugn och ro och man kunde andas i normal takt.

Böda Hamns marknad var denna helg så vi gick på den. Barnen åkte karusell och jag åkte med dom. Jag mådde illa efteråt och jag kan inte förstå vad det är som gör att karuseller är så roliga. Förr åkte jag som bara den men ju äldre jag blir ju mindre roligt tycker jag att det är. Pontus som är fem tyckte det var det roligaste han hade åkt.

Vi badade där. Inte vi ska jag skriva egentligen för det var bara barnen. En annan låg ju och solade 🙂 Det var skönt det med. När vi checkade ut därifrån så åkte vi till Södviks kvarn och åt pizza. De har stora pizzor för sina priser. Vi blev mätta och belåtna. Sedan åkte vi hem. Men vi lastade bara ut sakerna för att sedan ta barnen till poolbaren här i stan. De badade och hade roligt. En annan däckade rätt så snabbt när man hamnade i säng senare på kvällen.

Igår blev det poolbaren igen med barnen men idag har vi varit hemma nästan hela dagen. Vi gick en snabb sväng till lekplatsen men sedan gick vi hem igen. Ärligt talat så känner jag mig rätt så slut. Det är mycket kraft och energi som går åt på dagarna så när kvällarna kommer så drar jag mig tillbaka till min lugna oas som kan bestå av dator, göra smycken eller scrapbooking. Eller så sitter jag och läser en bra bok. Det är inte allt. Jag kan även luta mig tillbaka i min säng och sätta på en bra film.

Att ha barn med speciella behov är intressant, roligt men det är oxå mycket krävande. Speciellt från oss som föräldrar. Mer krävande än vanligt. Men jag älskar mitt liv och det jag har och skulle inte vilja ha det annorlunda.

Sonen ville ha jordgubbar och då vi är många så köpte jag 4 liter. Vi kommer hem o äter mat. Tar fram jordgubbar o glass. Hampus tar EN jordgubbar och det efter jag frågade om han inte skulle ha jordgubbar o han sa nej. Men EN fick jag honom att ta.

Nu sitter jag med två liter jordgubbar över men det får de ta i morgon Jag satt här och väntade in Morden i Midsomer och såg att det ikväll skulle börja en timme senare. Får se om jag orkar vara uppe så länge. Ni får ha en fin kväll i alla fall. Kram på er.

Intressant?

2 reaktioner på ”Böda Hamn och Böda Sand

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: