web analytics
Gå till innehåll

Bra tips för klassföräldrarna

Då var det måndag och ny vecka. Barnen är i skolan men jag har Pontus hemma då han kräktes igår. Idag har han varit pigg men det är alltid bäst att ha barnet hemma en symtomfri dag tycker jag. Pontus tittar på film medan jag försöker komma på bra idéer om hur barnen i skolan ska kunna tjäna ihop lite pengar till sin skolresa som de ska ha om några år. Man måste ju vara om sig och kring sig som det heter. Det finns många olika sajter som erbjuder försäljning av produkter och det brukar ju vara populärt.

Jag googlade och hamnade på PowePay. De har massor med olika förslag på produkter som skolklasser kan erbjuda sina kommande kunder Beställer man dessutom minst 150 paket så blir allt fraktfritt. 150 paket är ju inte så mycket egentligen. Barnen sålde strumpor vid ett tillfälle och dom gick som smör kan man säga.

Jag fastnade för Barbeque Grillbox. Den levereras i en snygg presentförpackning och paketet innehåller Barbequesås, Havssalt, Chili Ancho, Grillkrydda, Chipotle Mix Grillkrydda, Spice Rub Monte Verde, Nyheten In-Flavor (smaksätter inifrån), Det är nästintill grilltider så jag tror att den hade gått superbra faktiskt. Vi hade säkert köpt några stycken själva och tänker man på hur många elever det finns i klassen så bara där hade de fått in lite pengar. Ja det blir att tipsa om PowerPay 🙂

PowerPay

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.