web analytics
Gå till innehåll

Bra värden för en diabetiker

Var hos dietistsköterskan och fick positiva besked där. Mitt HbA1c låg på 42, ett friskt värde. För ett år sedan låg det på 48. I våras på 44. Jag har gått ner till 65 kg och har helt plötsligt ett normalt BMI. De var längesedan. Sockervärdet i morse låg på 7,2 och det var otroligt skönt att höra för det var längesedan jag fick sådana här bra siffror, men så har jag kämpat med.

För fem år sedan vägde 94,2 kg och HbA1c låg på 58. Det har hänt mycket under dessa fem åren. Jag mår bättre när det kommer till min diabetes och jag försöker äta nyttigt och att röra på mig. Nu är det bara ro i mitt inre som jag ska försöka få fram. Även där går det småsteg framåt. Sakta men säkert. Dock så känner jag av hösten och mörkret. Men jag tar en dag i taget och jobbar hårt med mig själv.

Idag är det fredagen den 13:e och Pontus har valt maten. Det blir tacos. Sedan vill han se en film ikväll så det blir en riktig mysig fredag.

Önskar er alla en fin helg.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: