web analytics
Gå till innehåll

Dag 14 – En sak jag önskar jag fick uppleva igen.

Ibland ångrar jag att jag bloggar efter listor. Nu händer det i och för sig väldigt sällan men de få gånger jag gör det så hade jag önskat att jag hade tänkt längre än vad näsan räcker till. Men sen o andra sidan så ska det inte vara för lätt i heller. Vissa rubriker är svåra att blogga om, det är det jag menar när jag säger att jag ångar att blogga om dessa listor.

Jag funderar och funderar men vet inte vad jag ska svara. Det första som kommer till mig är när jag födde mina barn men de är inga saker. Dock så njuter jag av de gånger då vi alla är samlade.

Vi har gjort en del tillsammans och vi alla tyckte om att vara på High Chaparral så det blir mitt svar. En semester på High Chaparral.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: