web analytics
Gå till innehåll

Bröllop till högstbjudande

Alla barnen är i sina sängar utom Robin. Han är noga med att han får vara uppe till kl 21:00. Jag har cyklat en tur på cross-trainern. Ska ta en tur igen om en liten stund.

Jag läste att det har hittats en vinge i havet nära Öland. En vinge från ett flygplan men ingen verkar ha kraschat. Tack o lov. Vingen verkar dessutom inte ha legat så länge i vattnet. Intressant. Speciellt när man själv bor där.

Niklas Wahlgren fick sin Laila Bagge till slut...bla bla bla ...De sålde sitt eget bröllop. Till högstbjudande? Jag vet inte men de fick enligt aftonbladet 100 000 kr av expressen.

Hur kan aftonbladet veta att de fick just 100 000 kr?

Min första tanke var att det var väl inte så konstigt att de sålde sitt bröllop. Allt för reklam och uppmärksamheten skull. Det blir alltid lite mer intressant om man inte får läsa samma sak i femtio tidningar. Sen blir det avundsjuka från andra tidningar efteråt o då kommer de att skriva efteråt iaf. Gratis reklam!

Sen o andra sidan så ville kanske inte Wahlgren o Bagge sticka ut för mycket o ville kanske gifta sig i lugn o ro utan för mycket fotografer i kyrkan?!

Oavsett vad som är vad eller hur eller hur så önskar jag dom lycka till!

Har ni hört att man kan hålla vikten med rödvin? Iaf om man är kvinna och över 39 år. Jag ska alltså börja dricka rödvin om ett år enligt den studie som är gjord. Ja...det kan ju bli roligt...skratt...Jag får vänta ett helt år innan jag kan få hålla vikten.

Detta påminner mig om att jag ska ta mig en tur på cross-trainern igen. Ha det så länge!

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

4 reaktioner på ”Bröllop till högstbjudande

 1. Mib

  Hej!
  Kikar in igen 🙂
  Mycket fin musik du har på din blogg.
  Jag är inte så förtjust i rödvin ... undrar om det går att hålla vikten med hjälp av öl... skulle nog inte tro det tyvärr.

  Ha det bra!

  Svara
 2. Smulan

  Tack så mycket 🙂 Roligt att du kikade in. Nej jag är inte heller så förtjust i rödvin faktiskt. Jag har ju ett år på mig att tänka till om jag vill testa 😉

  Ha det gott!

  Svara
 3. Pennelina

  Vårt bröllop var diskret med några få närvarande samt en alkoholfri middag, som min far stod för. Han hade sålt bil till restaurangägaren, så den kostade inte många kronor. Kläder köpte vi på rea på H&M för 500 kr. Hela paketet gick på 5000 kr.

  Det är inte pengarna som avgör hur lyckligt ett äktenskap blir 😉

  Kram från Pennelina

  Svara
 4. Smulan

  Det har du rätt i Pennelina. Mitt kostade lite mer men jag var inte lycklig för det. Däremot när skilsmässan var klar var jag överlycklig.
  Kramkram

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: