web analytics
Gå till innehåll

Däckad av Turkisk Peppar

Jag däckade här hemma i eftermiddags. Turkisk peppar var boven i dramat. Då menar jag inte drycken utan de salta karamellerna. Jag vet ju att jag inte kan äta sådant men ändå gör jag det. Varför? Jo för de är så goda. Det var inte enbart dom små som var orsaken utan det var även frallorna som jag åt strax innan.

Jag somnade i sängen och låg där till Fredrik kom hem två timmar senare. Det var skönt att sova men det hade varit bättre om det inte hade varit på grund av för högt socker. Nu i kväll beställde vi hem pizza till mat. Jag åt inte faktiskt. Det blir en Allévo dryck sen i stället. Yammi.

Jag jobbade några timmar innan idag, sen blev det en runda på stan innan barnen skulle hämtas. De hämtades lite tidigare än vad jag brukar hämta de på men det är fredag och jag ville ha lite mys här hemma och barnen tyckte det var så mysigt.

Här har vi Hampus.

Här har vi Pontus

När jag hämtat Pontus och ska gå till Hampus skola så går vi igenom en fin natur med vackra träd. Jag kunde inte låta bli att fotografera 🙂

Jag trodde det var farmen i kväll, men det var inte det. Jag får vackert vänta till söndag. Så typiskt. Jag vill ju se kampen!

Har ni följt målet om dubbelmordet som skedde här i december förra året igen? Jag har gjort det och det har ju sin naturliga orsaker. Jag kände inte dom men morden skedde inte så långt härifrån. Jag och Fredrik var inne och lyssnade på rättegången vid tre tillfällen när det var uppe i Tingsrätten. Det var rätt så intressant och höra vittnesmålen. Pierre Karlsson blev fälld för morden men han överklagade så nu är det uppe i Hovrätten.

Det verkar vara klart där med och Pierre sitter fortfarande häktad. Det brukar betyda att personen blir fälld för brottet. Jag kan inte låta bli att rysa i hela kroppen när jag tänker på honom. Hur kan en man (eller en kvinna) mörda andra personer för pengar? Åklagaren Thomas Hagman kan sitt yrke, Han var mycket duktig i rätten och han visste vad han pratade om. Han verkade ha allt under full kontroll. Han tror att Pierre blir fälld och är det nu han som har gjort det så hoppas jag verkligen att han får sitta i fängelset väldigt länge.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och ha lite mys med familjen. Sen välkomnar jag min säng 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: