web analytics
Gå till innehåll

Dag 25 – Mina favoritskådespelare

Oj. Detta blir inte lätt för det finns massor med duktiga skådespelare i vår värld, men vissa är så klart bättre än andra. Det är väl ingen nyhet att jag älskar Julie Andrews. Missar inte en film med henne. Jag har tyckt om henne sedan jag såg The Sound Of Music första fången vilket är ett X antal år sedan. Vilken påminner mig om att jag börjar bli gammal 😉

Diane Keaton är en annan skådespelare som jag inte vill missa någon film i. Jag älskar Babyboom och Galen i kärlek. Dom har jag också sett ett X antal gånger. Tröttnar aldrig! Meryl Streep är en kvinna som verkligen kan agera framför en kamera. Har sett flera filmer med henne i och Mamma Mia är en klar favorit 🙂

Jag älskar filmerna med Dolly Parton. Har ni sett filmen 9 to 5? En helt underbart rolig film. Har ni inte sett den så har ni missat något.

Jag är allätare när det kommer till filmer. Jag älskar musikaler och filmer som är inspirerande av verkliga händelser. Sedan har vi då action och thrillers. Clint Eastwood är inte bara en duktig skådespelare utan en mycket duktig regissör. Han har spelat i flera olika genrer och jag har inte sett en enda film med honom i som inte har varit sevärd.

Broarna under madison county är en jättefin film som Clintan inte bara spelade i utan han regisserade den också. Motspelerskan var Meryl Streep. Har du missat filmen? Vad väntar du på?! Sätt dig och titta på den. Du kommer inte att ångra dig!

Har ni sett Rambo filmerna? Det har jag. Sylvester Stallone är en duktig skådespelare som verkligen ger allt på den vita duken. Sedan har vi Liam Neeson. Ojojoj...Taken filmerna har jag sett ett par gånger. Vem har missat dom?

Ja det är några av mina favoritskådespelare. Vilka är dina?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.