Gå till innehåll

Dagen är snart slut

Vi har ätit tårta och njutit av sällskapet med varandra. Min svärmor kom hit och firade Robin. Jag tog bilder idag men jag hittar inte min sladd så jag kan inte överföra bilderna.  Den dyker säkert upp men jag lovar att sätta in bilder så fort den kommer fram.

Jag var så flitig med att fotografera tyckte jag så ska sladden försvinna. Den ligger säkert på ett mycket bra ställe mitt framför ögonen på en. Brukar vara så.

Dagen idag har sprungit iväg och kanske lika bra det, för jag är helt slut nu. Funderar på att natta min kudde faktiskt. I morgon ska vi iväg en sväng. Vi ska även till graven och tända ett ljus och lägga en blomma. Saknaden efter pappa var stor idag. Han brukade alltid gratulera barnen och hade han varit i livet så hade han varit med och gratulerat Robin idag. Han älskade godsaker så tårtan hade säkert gått ner 😉

Jag hoppas ni har haft en fin dag. Det har jag haft tillsammans med min familj. Jag tror att Robin är nöjd med dagen och jag vet att han blir supernöjd i morgon för då ska han få presenter som heter duga, men det vet han inte om än 😉

Kram och god natt.

Intressant?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: