Gå till innehåll

En mycket trevlig dag

Vilken mysig dag det har varit idag. Vi var bortbjudna hem till Robins kontaktfamilj. Vi firade Robin där idag. Vi hade tårta här hemma igår när det var hans födelsedag och han fick två biobiljetter då. Resten väntade vi med till idag. Sonen hade sammanställt menyn idag, men det var Gerd som stod för matlagningen och jag kan bara säga att hon är super duktig på att laga mat. Gud så mätt jag blev.

Det blev schnitzel med potatis och sås samt tillbehör.  Till efterrätt blev det fruktsallad med glass och chokladsås. Till kaffet blev det chokladtårta. Det var både roligt, gott och trevligt. Jag hade inte min mobil med mig en jag har ingen sladd ändå till den så jag kan inte överföra några bilder en Robin tog foto med sin mobil so jag ska få senare så bilder från dagen kommer.

Dagen har verkligen gått fort. Robin blev nöjd. Han fick biobiljetter, pengar och ett troll som spelar fotboll samt 3 DVD filmer av oss. AV kontaktfamiljen samt deras dotter fick han pengar. Den sammalnagda summan blev 5800 kronor. Vi gav honom hälften till vad ett EU kort kostar till moped. Det är inte klokt vad det kostar att ta körkort på moped idag. Men vi hjälpte Andé att ta sitt körkort och Fredriks son fick hjälp så det är klart att Robin med ska ha det. Kontaktfamiljen gav honom den andra halvan på kostnaden.

Pontus började känna sig hängig idag när vi var borta. Han blev varm och han hade alla gånger feber. Han sover gott nu i min säng. Ska ladda upp med alvedon utifall att han behöver i natt och dricka ska vi oxå ha.

Jag hoppas ni har haft en fin dag och kväll. Skickar god natt kramar till mina vänner.

Intressant?

2 reaktioner på ”En mycket trevlig dag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: