web analytics
Gå till innehåll

Dagen efter

Jag började ju o träna i går. Cyklade på crosstrainern i 40 min. Jag ahde ont i lederna innan träningen så de flesta kan väl tänka sig vad jag hade efteråt. Men det var inte så farligt. Värre var det när jag skulle lägga mig. Jag har vaknat flera ggr i natt för jag har haft ont i mina leder i armarna.

Nu beror det inte helt på träningen då jag har ledvärk i vanliga fall, men jag tror ändå att träningen kan göra nytta i längden. Man måste komma lite i form först. Idag är det vila som gäller enligt schemat. Men jag ska gå en sväng till pappa med småpojkarna, André och Fredrik. Skönt o komma ut lite i friska luften. Solen är framme idag med.

Det blir ingen tvätt idag iaf. Skulle inte kunna hänga upp tvätten men sen har jag tvättat i kapp en hel del så jag kan hoppa över en dag.  Jag ska dock dammsuga över lite. Det behövs alltid då man har många barn som springer här, men det går fort. Tar nedervåningen idag o ovanvåningen i morgon.

Hampus var för rolig i går. Vi gick o lade oss o Hampus tar två kuddar o lägger i benändan. Där lägger han sig o skymmer tv.n för Fredrik. Fredrik säger till honom att han vill se tv:n. Då svarar Hampus.

-Jag vill se dig!

Ja! Vad svarar man på sådant...skratt...det var gulligt sagt.

Nej nu ska jag börja med att dammsuga. Ni får ha en fin dag!

Kram

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

2 reaktioner på ”Dagen efter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: