web analytics
Gå till innehåll

Det blir allt fler miljonärer på Öland

Då har snart helgen gått. Igår när jag stod på Direkten här i Borgholm så hörde jag killen som jobbar där berätta för en annan kund att en Borgholmsbo hade vunnit över 18 miljoner kronor på lotto! Grattis till henne eller honom. Undrar vem det kan vara. Frågan är om personen blir så mycket lyckligare av så mycket pengar? Men visst finns det en glädjeyra där för om man ska vara ärlig så spelar man ju inte för att försöka förlora utan precis tvärtom 😉

Vad hade du gjort om du hade vunnit 18 miljoner kronor?

Jag hade betalt alla mina skulder, gett barnen en bra slant var. Köpt ett hus i Spanien eller i Cypern. Kanske hade jag köpt en stor motorbåt med så att sambon hade haft en leksak att leka med hahahaha....fast han hade inte fått leka med den. Däremot köra den hade han kunnat få. Sen hade det säkert blivit några resor till olika länder.

Sen då?

Ja jag hade även skänkt pengar till olika organisationer som verkligen behöver pengar. Olika cancerfonder, Hjärt och kärlsjukdomar samt stroke. Det finns många fickor som behöver fyllas!

Ärligt talat så vill jag inte vinna så mycket pengar för med pengar så kommer alla andra problem som man slipper nu. Helt plötsligt har man massor med vänner och släktingar som vill ha en i närheten. Små hints om att hus behöver byggas om och att lån behöver betalas men det finns inga pengar. Skulle man säga nej så skulle man få höra hur snål man var. Man hade blivit förvandlad till en bank där ingen ränta togs ut och återbetalningstiden skulle vara för evigt.

Låter jag negativ? Ja man har läst om personer som vunnit pengar men som har fått rena mardrömmen sedan pengarna kom in på deras konto.

Vem det nu må vara som har vunnit 18 miljoner kronor så säger jag ett stort GRATTIS! Jag hoppas de kommer väl till pass! Jag hoppas verkligen också att den som vann inte hade det så fett tidigare.

Nu ska jag göra mig i ordningen för sängen. Ni får ha en fin kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: