web analytics
Gå till innehåll

Ett liv

Vilket fint väder det har varit idag. Gick ner en runda i stan med Stéphanie. Vi tittade lite i de sommarbutiker som nu har öppnat. I vissa var de inte klara men de hade fått upp en del ändå. Vi hamnade på apoteket med och där plockade vi ut våra mediciner. Det är tur att man har frikort för jag hade annars blivit flera tusen fattigare idag i så fall.

Vi tog en sväng in på kupan med. De hade inte så mycket men det är roligt och bara gå och titta. Borgholms bokhandel är den butik som jag mest tycker om här i stan tror jag. Böcker är en del av mitt liv. Det första jag fick se när jag gick in butiken var en bok med Johnny Cash. Naturligtvis så måste jag ju bara ha den.

Jag fick ett presentkort på Cityföreningen av Fredrik och barnen när jag fyllde år. Jag var nästan så säker redan då att jag skulle nyttja detta presentkort i bokhandeln. Så blev det med. Vi gick inom Netto på vägen hem men där fick vi ringa Robin så han kom med mopeden för det var en del att bära. Tungt alltså. Det var lättare för han att ta det på mopeden.

Vi gjorde hemmagjord pizza idag. Jag åt oxå. Jag brukar inte göra det då det inte alltid är så bra för min figur (jag vill ju komma i bröllopsklänningen i augusti). Jag försöker äta hälsosamt men idag kunde jag inte motstå. Det var så gott. Det blev lite mys i soffan framför farsen Pang på Pensionatet och det blev både trevligt och roligt.

Nu är det dock sängen som gäller. God natt och sov gott.

Ps: Är du intresserad av boken så finns den att köpas hos norstedts och bokbörsen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: