Gå till innehåll

Det blomstrar på Öland

God morgon på er. Solen skiner inte men det är skönt ute ändå. Kikade runt lite i trädgården och det är så skönt och mysigt nu när det börjar blomstra i rabatterna.

Barnen är i skola och på dagis. De små längtade till att komma iväg. De ska leka med sina kompisar och enbart ha roligt. Så mysigt.

Det är snart Eurovision Song Contest. Ska ni se på det? Jag ska se på det och jag tror inte att Sverige vinner ännu en gång, men det är roligt att Sverige får vara med i alla fall.

Det kostar en del att hålla i den stora showen. Jag vill inte ens tänka på pengarna som går dit för jag anser att det är för stort jippo när man tänker på alla fattiga barn som inte får mat för dagen.

Idag har jag inga planer alls faktiskt. Ska enbart ta dagen som den kommer. Det finns en del att göra men jag har bestämt mig för att bara tänka på mig idag 🙂 Kanske blir det att pyssla med pärlor och smyckesdelar idag. Oavsett så önskar jag er en fin dag. Hoppas solen skiner hos er!

Intressant?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: