web analytics
Gå till innehåll

Det finns bara en som du!

Då vaknade man tidigt mitt i natten och har svårt att somna om. Så är det vissa nätter. Jag får sällan de timmar jag behöver för att känna mig utvilad. Det är svårt att ta igen förlorad sömn så det innebär att jag är så trött om dagarna ibland att jag inte gör så mycket som jag skulle vilja.

Helgen som varit har varit lite skiftande. I lördags gjorde jag inte så mycket. Kände mig småfrusen så jag låg mestadels under min filt. Igår flyttstädade jag Stéphanies lägenhet. Ja Stéphanie själv hjälpte till. Vi sprang med flyttkartonger från fjärde våningen och ner. Det tog på ryggen och lederna. Vi har hallen kvar men den ska vi ta nu på morgonen. Vi orkade inte ta den igår. Vi höll på hela dagen.

Idag ska jag på terapin. Har uppehåll i 3 veckor nu då min terapeut har varit på semester i Nepal. Tänk att kunna åka dit?! Vilken upplevelse det måste ha varit. Härligt att se och få ta del av andras kulturer.

Nej...om man skulle försöka sova lite. Ska uoo om två timmar. Vad är bäst egentligen? Att försöka somna om eller gå upp? Ja jag får se hur jag gör. Ibland är det bättre att gå upp för i regel så blir man så otroligt trött på dagen när man varit vaken och sedan somnat om igen.

Igår var det första advent. Nu går det fort. Snart är det julafton 🥰 Till helgen som kommer blir det jakt på julklappar till mina nära och kära.

Jag hoppas att du har det bra. Var rädd om dig. Det finns bara en som du! Ta inget för givet. Skjut aldrig upp något till morgondagens som du kan göra idag. Det kommer en dag då det inte finns en morgondag. Tråkigt...men sant. Oavsett vem man är så är det något som vi alla har gemensamt!.

Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.