web analytics
Gå till innehåll

Det känns skönt efteråt

Har haft ångest större delen av dagen men trotsade det och gick till vårdcentralen för att hämta mitt sjukintyg och sedan tog jag en tur till jobbet och tog en kopp kaffe. Det var roligt och träffa dom igen. Sedan åkte jag med min son in till Kalmar. Han skulle på möte så jag passade på att lämna in mitt sjukintyg till försäkringskassan. Nu sitter jag här trött men nöjd. Det är jobbigt att trotsa men det känns skönt efteråt. Känner mig lite bättre men längtar tills jag ska lägga mig. Det betyder lugn och ro. Förhoppningsvis i alla fall.

Jag har tvättat några maskiner tvätt med. Får vika det i morgon bara för det har jag inte hunnit med idag. Tiden räcker inte alltid till helt enkelt. Det närmar sig jul och jag är långt ifrån klar med julklapparna. Det brukar jag vara vid denna tiden i normala fall. Men inte i år. Granen har inte kommit upp i heller men ska försöka få upp den i veckan.

Hur går det med ert planerande till julen? Ska ni fira hemma eller åker ni bort? Själv ska vi fira hemma med bara familjen! Nu ska jag ta mig en kopp kaffe, sedan blir det sängen. Ha en fin kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: