web analytics
Gå till innehåll

Det kunde varit färre timmar

Det är mitt i natten och alla sover i huset utom jag. Utanför viner vinden runt husknuten. Har försökt att somna om men det har inte gått. Jag fick i alla fall 6 timmars sömn i natt så jag ska inte klaga. Det kunde varit värre.

Jag blev lite förvirrad när jag såg att det redan var torsdag. Dagarna har sprungit iväg. Jag hinner inte alltid med. Idag ska jag försöka att ta mig an att julpynta. Granen är på plats men lite grankulor skadar ju inte.

Ja det närmar sig jul och jag ser fram emot den. Vi blir många till jul. Jag kommer ha de flesta av mina barn och barnbarn på plats. Längtar, längtar, längtar ❤

Nu ska jag försöka somna om. Jag hoppas att ni sover gott och drömmer sött ❤

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.