web analytics
Gå till innehåll

Bra värden men högt långtidssocker

Var hos dietistsköterskan idag för undersökning. Blodtrycket ligger super. Även min vikt. Pulsen i fötterna var bra. Det enda som inte var bra var mitt HbA1c men det har sin förklaring. Det är den mörka årstiden på året. Jag går ner i depression, orken finns inte där. Går inte ut som jag brukar och tröstäter för mycket. Så nu är det den gamla vanliga då...vända på det. Så är det varje vinter. Har tid igen om 3 månader. Då hoppas jag på bättre resultat.

Ikväll ska vi se film med barnen har vi tänkt. Barnen vet dock inte om det än men Pontus brukar vilja se film. Vi har pratat länge om pirates of the caribbean så kanske blir det första filmen ikväll.

Annars händer det inte så mycket här. Ute snåregnar det. Ja det är nästan så att man önskar att det ska snöa. Jag tycker det är fint med snö, det är inte det. Det är just att snön påminner om den mörka årstiden. Jag hoppas dock på snö vid jul. Det hade varit mysigt och stämningsfullt.

Nu ska jag dricka dagens första kopp kaffe. Sedan ska jag göra mina hemuppgifter som jag får från terapin. Jag hoppas att ni alla får en fin dag. Varm kram till er alla ❤

Publicerat den Kategorier Diabetes

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.