web analytics
Gå till innehåll

Det var bättre förr

Thorsten Flinck  är nervös inför melodifestivalen. Han är ute på okänd mark och känner ångesten komma. En känsla man kan kägga igen själv faktiskt när man är ute på ett område som man inte har varit ute på tidigare. Sean Banan är med i årets melodifestival. Hur kunde han komma med i den är min första fråga. Går han vidare då är det lika bra att de lägger ner melodifestivalen för Sveriges räkning.

Jag såg på TV i går och där sa de att melodifestivalen är så stort och går framåt. Jag tycker precis tvärtom. Jag tycker faktiskt att melodifestivalen har gått utför de senaste 10 åren. Det är inte lika bra som det har varit och jag tycker att helheten av själva programmet är som hugget och stucket. Man brukar säga att det var bättre förr och det tycker jag passar alldeles utmärkt in på den svenska melodifestivalen faktiskt.

Jag har småpojkar hemma idag. De är inte sjuka utan jag ville bara ha dom hemma för lite mys. Sedan snöar det för fullt med och det är fruktansvärt kallt oxå. Nej då har vi det bättre hemma, inne i värmen där vi kan mysa hela dagen tillsammans.

Det blev tårta över sedan igår och Hampus ville smaka en bit så det ska han få. Ska fixa lite kaffe till mig bara först 😉 Det är skönt att det är helg faktiskt. Ska bara ta det lugnt hela helgen. Där emellan ska jag i och för sig vika tvätt men det ska nog gå bra.

Jag fick en digital fotoram av min son Ropin så jag ska fixa så att jag får bilder på mitt USB minne med så att jag kan sätta igång den. Har länge velat ha en sådan så det var väldigt uppskattat att få en sådan.

Just nu hör jag på en konsert. Det är min nästa minsta son Hampus som sjunger Teddybjörnen Fredriksson. Han är så duktig på att sjunga och han gör det spontant med.

Nu ska vi fika tillsammans. Ni får ha en fin dag!

Intressant?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: