web analytics
Gå till innehåll

Funny Picture

Jag läste en artikel i DN om vad döende mest av allt ångrar att de inte gjorde. Det finns säkert hur mycket som helst en döende ångrar, men jag vet oxå att anhöriga till de döende ångrar en del dom oxå. Man tror att man har all tid i världen och man kan ta det i morgon mm mm. Men det är inte alltid säkert att det blir en morgondag. När jag läste artikeln så började man själv fundera över vad jag skulle vilja ha uträttat innan min dag kommer. Det låter nog konstigt men jag kan inte komma på en enda sak. Inte just nu så här på rak arm.

Jag läste en annan artikel om samma ämne fast där var det Stockholmare som hade berättat vad de ville göra innan deras dag kom. Många ville resa och jag undrar varför. Jag skulle vilja göra något livsviktigt i stället för att resa. Det finns så mycket här runtomkring som man aldrig har sett och som man inte uppskattar tillräckligt. Visst jag skulle gärna vilja resa till Cypern och ta hela familjen med mig, men skulle det verkligen vara det jag skulle tänka på den dagen jag skulle ta mitt sista andetag?

Det låter sorgligt att man tänker på sådant som man inte har gjort i stället för att tänka på det man har gjort och gläds sig åt. Det skulle jag hellre vilja tänka på under mina sista minuter i livet. Man vet inte vad man tänker på förrän man ligger där men artikeln fångade ändå mitt intresse.

Efter dessa rader behöver man få något att skratta åt. 

Jag fann en sida med häftiga bilder. Sådana man kan dra smilbandet till eller rent av skratta åt. Kika här.
Hade du vågat bära sådana här. Jag tyckte att dom var rätt så häftiga faktiskt, men om jag hade vågat ha dom på mig vet jag inte...skratt...jag är inte den som vill utmärka mig precis. Jag håller mig gärna i bakgrunden.

Idag har jag haft småpojkar hemma och haft en mysdag. Det märks på mig idag för jag är dödstrött. Det tar på krafterna att underhålla två småkillar som har överskottsenergi. I alla fall den ena av dom. Nu är det kväll och jag ska inte göra någonting mer. Ska bara ta det lugnt och dricka mitt kaffe. Ha en fin kväll alla.

Intressant?

1 reaktion på ”Funny Picture

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: