web analytics
Gå till innehåll

Egentid? Vad är det?

Jag duschade igår. Inte för att det är något för er att veta kanske men ändock så gjorde jag det 🙂 När jag stod i duschen så tänkte jag att det verkade väldigt konstigt. Ingen unge hade knackat på dörren och stört mig än. Jag tvättade håret, sköljde ur schampot och fortfarande ingen som störde mig. Skumt. Vid detta laget så har minst två ungar velat säga mig något eller velat gå på toaletten, men inte nu...hmmmm...

Jag tvättar av mig. Smörjer in mig och torkar mig. Fortfarande ingen som stör mig. Vad är detta? Finns ungarna kvar i huset? Det har gått ca 20 minuter och ingen har stört mig?! Det är mycket ovanligt. Det har aldrig hänt rättare sagt. Jag börjar borsta tänderna och då....hör jag en liten knackning. Jag svarar inte för jag har munnen full med tandkräm. Jag hör min man prata med vårt barnbarn. Aha...det var Fredrik som ville in på toaletten.. Sen hör jag en knackning till och då blir jag lite irriterad. Lägg av säger jag.

I mitt stilla sinne så tänker jag att det är inte meningen att jag ska kunna vara ifred i ca 30 minuter om dagen utan jag ska störas. Nu var det inte barnen utan Fredrik. Stackars karl. Nu fick han för min trötthet. Det var nästan det gick att vara ifred en hel halvtimme. Det är inte illa 🙂

Idag har jag letat efter kläder till barnen. Skolan börjar om en vecka och jag måste se över barnens garderober. De behöver förmodligen lite nya kläder och skor. Det blir att sitta en stund vidd internet för att se om man kan fynda lite. Det finns en och annan sajt där man faktiskt kan fynda ordentligt. Jag sitter ofta på tradera. Nu finns det även en app som har massor med prylar. Inte bara kläder. Wish heter den och där har jag fyndat en hel del. De har bra priser och billig frakt. Visserligen tar de frakt för varje pryl man köper oavsett om det är från samma företag men frakten är så pass låg och produkten inte så dyr så man tjänar in pengarna där rätt så fort i alla fall.

Tänk att sommarlovet snart är slut. För många är den slut redan då de har börjat skolan. Mina har 5 dagar till sen börjar allvaret för dom igen. Jag måste erkänna att jag tycker det ska bli skönt och komma in i rutinerna igen. Vi behöver det nu efter denna slappa sommaren. Men sommaren har varit superskön. Vi ska inte klaga på den i år. Det har varit mycket varmt. Många soltimmar och flera timmars bad. Nu hoppas jag på en fin höst!

Ha en fin kväll mina vänner. Sköt om er!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: